Pod čiernym dubom

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Malý výlev k najdiskutovaniejšej téme, alebo môj odkaz moslimom

Fajn, bude to výlev. Ak sa to niekomu nepáči má smolu. Nerád robím takéto výlevy. Nemám nič proti islamu. Netýram zvieratká. Dobre, toľko úvodný obkec. Teraz k merítku veci. Moslimovia seriete ma. Nie kvôli náboženstvu, ale kvôli tomu, čo z neho robíte.

Fajn, bude to výlev. Ak sa to niekomu nepáči má smolu. Nerád robím takéto výlevy. Nemám nič proti islamu. Netýram zvieratká. Dobre, toľko úvodný obkec. Teraz k merítku veci. Moslimovia seriete ma. Nie kvôli náboženstvu, ale kvôli tomu, čo z neho robíte.

Vadí? Prečítaj si druhú vetu.

Vyše tristo rokov si európania mlátili navzájom držky kvôli viere, dokonca aj keď ju mali prakticky rovnakú. Po toľkých rokoch pochopili. O vás sa to povedať nedá. Nestačilo vám ani tisíc rokov, v mene urazenej hrdosti/viery/mužnosti/a neutíchajúcej ľudskej hlúposti si kečky mlátite stále a snažíte sa ich mlátiť aj ostatným.Si umiernený moslim a kričíš, že s tými fanatikmi nemáš nič spoločné? Tak ti niečo poviem.Serieš ma aj ty. V európe sa mlátili radikáli rovnako ako teraz na Blízkom východe.Mysíš, že si jedného dňa povedali: Ok chlapci, končíme?

Hovno. Tí by sa mlátili doteraz. Museli ich tí umiernený skrotiť. Vy, umiernení moslimovia hovoríte, ako je to iba zopár radikálov, čo kazí meno celému moslimskému svetu. Fajn, keď vás je väčšina, tak prečo tých radikálov nestiahnete z obehu? Toto si musíte vyriešiť sami, nemoslimovia to za vás vyriešiť nemôžu. Obzvlášť vy, čo už nie ste vo svojej domovine, spomeňte si, prečo tam nie ste. Okrem chudoby to bolo aj to, že vaši spoluobčania mali blbý zvyk vyhadzovať sa do vzduchu aj s istým počtom Izraelčanov, nie? A teraz a tu? Znova sú tu radikáli. A čo robíte ?

Hovno.

Snažíte sa o dialóg, lenže na nesprávnej strane. Nepotrebujete dialóg zo západom, ale sami medzi sebou.


Moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. nie som moslim, ale nedovolim si poznamku
    "Vyše tristo rokov si európania mlátili navzájom držky kvôli viere, dokonca aj keď ju mali prakticky rovnakú. Po toľkých rokoch pochopili."

    Az taka to pravda nie je, pozri Severne Irsko vs Anglicko. V tom konflikte je aj rozpor katolici vs anglikani. Takze Europa to tiez este na 100% nepochopila.
    publikované: 02.03.2006 12:51:29 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014